Expositie Mystic Lights

Mystic Lights, mossen in een ander daglicht

 

Wanneer je de expositie Mystic Lights bekijkt, is misschien wel het meest verrassend dat mossen als een rode draad in alle beelden terugkomen. De foto’s zijn gemaakt in natuurgebieden in Noord-Brabant. De ware grootte van de beelden is vergelijkbaar met een luciferdoosje.

Mystic Lights ontvouwt een wereld die voor ons niet direct waarneembaar is. In deze wereld, waar het kleine de schoonheid van het grootse mag raken, spelen mossen de rol van natuurlijke figuranten.Een tweede rode draad in Mystic Lights vormt mijn fascinatie voor licht. Ik maak je deelgenoot van het spel van lichtbewegingen in water, van kleurrijke spiegelingen, twinkelende dauwdruppels en schitterend ijs, van verrassende reflecties en magische landschappen.Mystic Lights nodigt uit om vanuit innerlijke stilte naar Moeder Natuur te kijken. Moge verwondering hierbij je reisgenoot zijn.RTV-Baarn heeft een prachtige uitzending verzorgd over Mystic Lights.

Verslaggeefster Corrie Jansen en cameraman Paul van de Raad, beiden verbonden aan RTV-Baarn, hebben in Kasteel Groeneveld te Baarn de sfeer van de expositie Mystic Lights en de intenties van Leven in verwondering zuiver weten te raken.
Bekijk hier de uizending op YouTube of in mijn vimeokanaal
Voor een overzicht van de expositie: index Mystic Lights


Verkoopinformatie kunstwerken uit Mystic Lights

PresentatieFineArt Print verkleefd tegen 3 mm Acryl
Achterzijde3 mm dibond
OphangingVoorzien van ophangstrips
AfmetingenStandaard: groot (105x70cm) of klein (60x40cm)
Afwijkende afmetingen in overleg
OplageTien exemplaren per kunstwerk
AuthenticiteitElk werk is voorzien van een Echtheidscertificaat
Prijs   105x70cm€  1300,--
Prijs     60x40cm€    600,--
Prijs andere afmetingenOp aanvraag


Exposities Mystic Lights, mossen in een ander daglicht

Cultureel Centrum Jan van Besouw 

22 maart t/m 6 sept 2019